Home / Ikke kategoriseret / Velkommen til min blog

  • Rikke
  • 0 Views
  • 1 kommentar
  • ingen tags

Rikke-Nielsen_9

De fleste kender mig vel som håndboldspilleren Rikke Nielsen, der var med til at spille Aalborg DH op i den bedste række, skabe store resultater på kort tid og som i en årrække spillede på det Danske Damelandshold.  Jeg har i mange år troet at hele livsopskriften var at præstere, være den bedste og altid vinde. Ikke det ikke er rart at vinde (nej, hvor jeg egentlig stadig hader at tabe) men efter nogle seje bump på vejen udenfor banen, er jeg nu gået hen og blevet en kloge Aase på livet, der har en masse på hjerte og nu ved jeg lige nøjagtigt, hvad der gør mig glad, lykkelig og giver mig mening med livet. Ingen tvivl om at tiden på den internationale scene har gjort mig robust, sej og har givet mig nogle redskaber til at kunne tackle min egen kamp for livet. Læs endelig min bog: Til sidste Fløjt, så kan du se, hvor stolt jeg er af at have banket en kræftdiagnose tilbage, hvor den kom fra, og har fundet ud af, at det at få et barn med downs syndrom langt fra er jordens undergang.

Jeg er heldigvis velsignet med en positiv grundindstilling hjemmefra og den nordjyske selvironi og platte humor (vil nogle nok mene) har virkelig hjulpet mig på vej… og det vil nok kunne anes i mine indlæg.

 

1 kommentar
  1. 6 januar, 2013 Svar

    Hej, dette er en kommentar.
    For at slette en kommentar logger du blot ind og læser indlæggets kommentarer. Der har du mulighed for at redigere eller slette dem.

Smid en kommentar

LATEST WORK
NEWS LETTER
Stay up-to date with the latest news and other stuffs!
MINE KUNDER