Home / Ikke kategoriseret / Stafet for Livet ambassadør på tur

 • Rikke
 • 0 Views
 • 1 kommentar
 • ingen tags

Jeg har haft en fremragende sommerferie i Italien sammen med familien og glæder mig nu til at trække i arbejdstøjet igen!

Vil lægge ud med at besøge udvalgte Stafet For Livet stafetter rundt omkring i landet (Silkeborg, Aalborg, Hjørring og Sønderborg). De har trukket en kæmpe nitte i form af mig, der skal stå for åbningstalerne.  Det lyder umiddelbart så nemt, men jeg døjer sådan med en stor klump i halsen, sved under armene og gåsehud, når jeg står på den scene og betragter alle de gule trøjer. Alle dem i den gule trøje har eller har haft kræft.

Så jeg elsker mest, når det er overstået og jeg har mulighed for at tale med dem, inspirere og give noget håb.

Kh Rikke

 

1 kommentar
 1. Lise Byrdal
  29 oktober, 2016 Svar

  Er selv en af dem i de gule trøjer og har deltaget og været holdleder på mange stafetter i Frederikshavn.
  Har lige sendt dig en hilsen fra SÆBY HANDICAPGRUPPE ?? Fortsat godt efterår ☀️

Smid en kommentar

LATEST WORK
NEWS LETTER
Stay up-to date with the latest news and other stuffs!
MINE KUNDER