Home / Ikke kategoriseret / Kidz Håndbold

Kidz Håndbold
09
nov
2016
  • Rikke
  • 0 Views
  • 0 kommentarer
  • ingen tags

1044457_10154350755016013_6167255415944345944_n

Jeg har besluttet mig for at starte et håndboldhold op for Magda og hendes venner! Savnede et tilbud for hende og troede måske lidt naivt, at vi var den eneste familie her i Aalborg, der gik og savnede noget, hun kunne gå til – ligesom hendes søstre. Det var ikke kun os, der havde det på den måde, kan jeg godt afsløre!

I samarbejde med I.H. Aalborg og Nøvling IF meddelte vi, at vi sprang ud med håndbold for alle børn med et udviklingshandicap. Altså et håndboldhold for de børn, der ikke kan komme på hold andre steder.

Vi er nu efter at have været i gang i et par måneder oppe på 40 børn. Jeg er ved at falde bagud af ren begejstring. Nyder det selv så meget og personlig giver det mig en stor tilfredsstillelse at se der her skønne unger med sved på panden, store smil og armbevægelser hver mandag.

Mit store mål med holdet er, at vi skal ud at spille stævner, og at vores erfaringer kan inspirere andre klubber i Danmark til også at starte op. Det forsøgte jeg i Go’ Danmark.

0 kommentarer
Smid en kommentar

LATEST WORK
NEWS LETTER
Stay up-to date with the latest news and other stuffs!
MINE KUNDER