FAKK
08
mar
2017
  • Rikke
  • 0 Views
  • 0 kommentarer
  • ingen tags

Jeg havde fået den ære at holde oplæg hos Forbundet af Kirke- og kirkegårdsansatte i Vendsyssel på Hjørring Kro. Bonusinfo er at de altid holder fri om mandagen – så ved I det, men de er jo også oftest på arbejde søndage.

Det mest fantastiske var, at det lige var til frokost. “Vil du spise med?” “Øh ja tak!”

Jeg forsøgte at vinkle min historie til de udfordringer, de sidder med i forhold til sammenlægninger, forandringer og uvished omkring fremtiden. De gav mig et meget klart syn på, at de havde verdens bedste arbejde og var meget opsatte på, hvad de selv kunne gøre for at holde hovedet højt. Lige noget for mig. Tak fordi jeg fik lov.

0 kommentarer
Smid en kommentar

LATEST WORK
NEWS LETTER
Stay up-to date with the latest news and other stuffs!
MINE KUNDER