Home / Cases / Aalborg Forsyning

IMG_4811

Aalborg Forsyning

Kundeservice hos Aalborg Forsyning ønskede en workshop, der kunne sætte fokus på virksomhedens værdier “…vi er stærke sammen”. Lige noget for en holdspiller som mig. På et møde med ledelsen fik jeg en indgående introduktion til organisation og kultur. Sammen definerede vi målet med arrangementet: at gøre værdierne konkrete og implementere dem i dagligdagen.

På dagen tog jeg selvfølgelig hele afdelingen med ind på min hjemmebane – i sportshallen. Omklædte og med en drikkedunk i hånden startede vi med et taktikmøde, hvor jeg gav 10 gode råd til, hvordan de kunne spille hinanden bedre.

Efter oplægget på ca. 1 time skulle teorien afprøves i praksis. Op af bænkene, en god opvarmning og så skulle der samarbejdes om den runde bold for at øvelserne skulle kunne lykkes, ligesom på job. Træningen blev afsluttet med en “rigtig” kamp på en minihåndboldbane. Kampens spiller, – kammerat, detalje osv., blev selvfølgelig hædret med maner. Som afslutning blev hver medarbejder bedt om at skrive en konkret ting ned, som de fandt relevant at kunne bruge fra oplægget/træningen/kampen og til sidst sige højt for hinanden, hvor den konkret kunne bruges på job.

Lars Jensen – leder af kundeservice Aalborg Forsyning siger:

”Rikkes oplæg og historie fra sin verden gav os en ny vinkel på at samarbejde på et hold! Forskelligheden gør os stærke – når den bruges konstruktivt, og når vi har den nødvendige accept af hinandens styrker og begrænsninger. Vi har nu fået en fælles historie som vi kan referere til i de daglige situationer, f.eks. hende der den ”blå” spiller.

De efterfølgende fysiske udfoldelser på håndboldbanen satte samarbejdet på prøve, men det var samtidig en meget sjov fælles oplevelse. Dejligt også at være sammen om noget helt andet end dagligdagens opgaver. Vi gik alle fra arrangementet med hver sin personlige opgave – nemlig hvad vi hver især ville gøre anderledes fremover, for at styrke samarbejdet.

 

MINE KUNDER